tornado

Iulie 21, 2009 § 3 comentarii

Piele, voal, hartie reciclata, sfoara. Alerg disperat pe camp, si desi fac acest lucru de vreo douazeci de minute nici un strop de sudoare nu persista pe fruntea mea. Datorita curentului de aer ce ma urmareste, picaturile nascute se evapora instantaneu. Simt propria rasuflare cum ma sufoca, ma arde pieptul si am gust de sange. Aud cum in spatele meu se apropie vijelia ce uneste in aceeasi spirala ametitoare cerul cu pamantul, norii cu vredeata campiei. Nu mai gandesc la nimic altceva decat ca trebuie sa fug si pentru asta imi calculez fiecare pas. Sunt foarte obosit si nu stiu cat voi mai rezista.

storm

Anunțuri

§ 3 Responses to tornado

  • titiu diana spune:

    Imi place foarte mult agenda si as vrea sa stiu daca se poate cumpara. Astept un mail in cazul in care se poate. multumesc

  • M. spune:

    Şi când o ţii în mână, parc-ai duce un buchet de trandafiri. De ce nu l-ai ridica spre cer şi l-ai lăsa vântului, descurcăreţului de vânt!? Ţi-ar curăţa plămânii cu aer stratosferic şi i-ar umple cu izuri necunoscute… Totul stă strâns într-o mână. Şi ce nebunie e atunci când mâna scapă buchetul şi toate se stîrnesc!

  • this one is amazing, i love your work. was good to meet you yesterday at the art fair in hackney wick, i really hope i get an opportunity to buy one of your amazing books soon.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading tornado at Dinu Weblog.

meta

%d blogeri au apreciat asta: